Αρχική σελίδα

Τοποθεσία

Λευκάδα. Το νησί των ποιητών, του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, του Άγγελου Σικελιανού και της Αγνής Μπάλτσα. Ένα καταπράσινο νησί με άγρια αλλά και ήπια ομορφιά, γαλαζοπράσινα νερά, γραφικά χωριά, γνωστή για τις λευκές και βραβευμένες παραλίες της (Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα, Άι Γιάννης), το Σκορπιό του Ωνάση, τα Πριγκιπόνησα, τις γιορτές λόγου και τέχνης, το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ, την Ιερά Μονή Φανερωμένης.
Ένας αγαπημένος και εύκολος προορισμός αφού είναι το μοναδικό νησί στην Ελλάδα που συνδέεται μέσω πλωτής γέφυρας με την ηπειρωτική Ελλάδα.
Ένα νησί που μπορεί να προσφέρει τόσο τις κοσμοπολίτικες όσο και τις ήσυχες ειδυλλιακές διακοπές.
Λευκάδα
Λευκάδα
Λευκάδα

Κάτουνα

H Κάτουνα απέχει 8 χλμ από τη χώρα και είναι τοποθετημένη στη πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου. Πρόκειται για παραδοσιακό χωριό όπου μπορείτε να κάνετε έναν ήρεμο περίπατο ανάμεσα στα παλιά πέτρινα σπίτια και στα στενά σοκάκια, να επισκεφθείτε τον Ιερό Ναό της Παναγίας, το εκκλησάκι του Άγιου Βάρβαρου και το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στην κορυφή του χωριού με τη μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και τα Πριγκιπόνησα.
Στο χωριό θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα του Κολλόκα και στο λιμάνι της Λυγιάς στις ταβέρνες θα φάτε φρέσκο ψάρι και νόστιμη λευκαδίτικη κουζίνα. Επίσης στη Λυγιά θα βρείτε μίνι μάρκετ, φούρνο και καφετέρια. Ένας ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ηρεμία.
Κάτουνα
Κάτουνα
Κάτουνα

Πώς θα φτάσετε

Lefkada Map
Μόλις φθάσετε στη πόλη της Λευκάδας θα κατευθυνθείτε νότια στο δρόμο για Νυδρί, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων μπαίνετε στη Λυγιά όπου υπάρχει διασταύρωση για Κάτουνα.

2 χιλιόμετρα μετά βρίσκεται το Harmony Villas μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο γεμάτο ελιές.

Η πρόσβαση είναι εύκολη και οι πινακίδες που θα συναντήσετε θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εύκολα.
Web Design & Web Development eled Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου